Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Francouzská móda

  Všechny kategorie
admin 2015-10-09

Už Vás také napadlo jak to jen ty francouzky dělají? Jsou stále chic, upravené, šarmantní a krásné! Kdo z nás by nechtěl taky tak vypadat? V dnešním článku se podíváme na tajemství, které ukrývají francouzské ženy. 

 

Francouzská móda je ženami obdivována, málokdo z nás jí však umí správně nosit. Základním heslem francouzského šatníku je být elegantní a šik. Všechny francouzky se také řídí heslem, že méně je někdy více! Jednoduché kousky dokáží oživit originálními doplňky, které na první pohled zaujmou. Nedílnou součástí je také umět zvýraznit své přednosti. Máte dlouhé nohy? Ukažte je v sukni! Jste pyšní na své oči? Upoutejte na obličej pozornost výraznými náušnicemi či kloboukem! Vždy však mějte na mysli, že vše musí ladit s celkovým outfitem.

Další nezbytnou součástí je správný výběr barev. Francouzský styl jsou především neutrální a přírodní barvy. Bílá, černá, hnědá či béžová. Sáhnout však můžete i po tlumené fialové, tmavě hnědé či vínové barvě. V šatníku by Vám neměly chybět šátky a různé pokrývky hlavy.

U nás je z čeho vybírat! Pořiďte si stylový kabát, který oživíte originálním a kvalitním šátkem! 

Krásný podzim a příjemné nakupování! 

 

Tags:
comments powered by Disqus